13 de febrer del 2012

Setmaneta...

Hi ha setmanes que costen més de passar... els engranatges no acaben d'anar,  l'energia va escassa o, ben al contrari, anem tan passats de voltes que la hiperactivitat es tradueix en molta acció i sensació d'escàs profit.  Què hi farem! Un còctel format per fred siberiana (a l'Empordà, és femenina), tramuntana insistent, el carnaval trucant a la porta (més a les dels altres que a la pròpia) i un festival de virus a casa que obliga a muntar la paradeta dels remeis a la tauleta de nit és un panorama poc motivador... I no hauria calgut sumar-hi "telefonicidis" involuntaris,  ni altres entrebancs tècnics que m'estic de relatar!
Però vist com estan les coses per aquest món de Déu, qualsevol es queixa!
Demà, Sant Tornem-hi! A intentar engrescar adolescents amb el cap a qualsevol lloc -potser pensant allò tan important que han de dir al company del costat a través del messenger o del whats app-;  molts, probablement,  excessivament preocupats perquè no glaci durant la rua de divendres...
I jo tornaré a esperar que, un cop complerta la jornada laboral, em quedi encara prou delit per repartir també ànims a casa.
Bona setmana!