10 de juliol del 2013

I avui li toca a la meva petita Jana

6 anyets ben farcits d'energia, curiositat, ganes d'aprendre i alegria! 6 anyets d'una presència que tot ho omple i tot ho remou. 
La Jana va  arribar a aquest món amb pressa un dia fresquet de juliol, sense donar-me gaire guerra. Va néixer a les 10.07 h del 10 del 07.  Era petitona i rosadeta i en recordo especialment les ungletes de les mans perquè semblava que duia la manicura feta. Tot un presagi, perquè és una nena presumida i curosa. La Jana va completar la nostra petita família, i de cop en Roger -que tot just estrenava els seus cinc anys- se'ns va fer gran  i  va poder tenir aquella germaneta que tant havia desitjat! I els seus pares, pel mateix preu, vam adquirir una nova responsabilitat, embolcallada d'una felicitat gens fingida. Veure'ls créixer i aprendre plegats és tot un luxe i un repte enriquidor per a tots plegats. És cert que tornaven les nits que havíem de dormir de pressa i, encara que sembli mentida, de nou les incerteses dels pares novells... però amb la relativització que et permet el fet de repetir experiència tot fa de més bon passar.
No hi ha cap dubte que cada persona és un món: la nostra Jana és una noieta amb personalitat i caràcter, però amorosa i petonera. I avui el primer regal ja ens l'ha fet ella amarant-nos d'abraçades i petons de bon matí.


PER MOLTS ANYS, JANA!