20 de juny del 2013

Gràcies!

Ahir vaig tenir un matí decebedor: una trucada amb una negativa esperada que em va deixar, malgrat tot, un regust amarg. No em crec ni massa ingènua ni massa eixelebrada. Sóc, crec, prou prudent. Però, ja se sap: les coses, de vegades, es poden fer malament... o encara pitjor; i en aquest cas van fallar de manera flagrant certes formes. Error de càlcul d'algú? Falta de valentia? No sé. El no ja el tenia i no esperava cap miracle, però m'hauria agradat que la comèdia no hagués arribat tan enllà, perquè no cal ser gaire llarg per lligar caps. No calien tantes "formalitats" fingides. De tota manera, vull donar l'enhorabona més sincera a qui li correspon, perquè, malgrat les formes imposades per comunicar les coses, els mèrits hi són i s'ho mereix.

A la tarda em vaig fer el propòsit ben ferm de no perdre més temps en analitzar el perquè de tot aquell despropòsit. El dia s'ho valia: tenia per davant una tarda d'avaluacions finals poc engrescadora mentre la meva patufa celebrava amb les seus companys i mestres la festa de "graduació" de P5 a l'escola Sant Pau. Em vaig perdre el lliurament de diplomes (ai, les avaluacions!), però vaig poder ser al sopar posterior. Gràcies a tots els que van fer possible tant una cosa com l'altra. Els nostres nens i nenes ho van gaudir molt! I els acompanyants, indubtablement, també.
I immenses i merescudes gràcies, molt i molt especialment, a les mestres magnífiques que ens han ajudat a fer créixer els nostres plançons: la Neus Vidal i la  Roser Olivet, i a la resta de professionals d'educació infantil, sempre motivades i sempre motivadores.

I,sense passar pàgina, com que el curs s'acaba, avui toca Festival de música del Casino Menestral Figuerenc. Passarem una estona agradable al Castell de Sant Ferran, acompanyats de músics, aprenents i profans. A partir de les 8 del vespre .
I demà serà un altre dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I tu, què hi dius?