10 de juliol del 2019

I ja en van dotze!

Dotze no és un número rodó, però no hi fa res, oi? Perquè avui que en fas dotze fas un pas endavant cap a noves experiències. I segur que et fa il·lusió assumir aquests reptes: nous amics, nous espais, nous aprenentatges... En només un parell de mesos t'estrenaràs com a estudiant d'institut i acabaràs de tancar una etapa bonica, d'aprenentatges que ja se t'han fet petits i d'amics que s'han fet grans. Aquests, els sumaràs als nous que ja has començat a fer, oi? 

Els dotze t'aboquen a una etapa de canvis; canviaràs d'entorn, de companys, d'il·lusions... i et canviaran el cos, els interessos i el caràcter (esperem que poc i que sigui un mal lleu i passatger) i potser hi haurà dies que no sabràs quin camí seguir o que et penediràs de la tria feta. És el preu de fer-se gran. Però nosaltres serem al teu costat, ja ho saps. 
I seguirem gaudint de la vitalitat, la generositat, l'alegria i l'empatia que encomanes. I d'alguna rabieta de tant en tant, que per això ets una doneta de caràcter
Segueix així: fent camí amb pas ferm, sent mestressa de les teves decisions, amb curiositat i ganes de conèixer altres opcions. Segueix així, valenta i decidida, sorprenent-nos amb les teves inquietuds i ganes d'eixamplar horitzons. Però no tinguis massa pressa per créixer. Gaudeix del camí.

PER MOLTS ANYS, JANA!

 
"Camins", Sopa de Cabra

1 comentari:

I tu, què hi dius?