10 de juliol del 2023

Setze

Tu, la nostra Jana, ja no ets una nena. I fas camí gairebé sola, amb pas ferm, cap a una altra etapa: I ho fas sense deixar enrere uns valors que tens ben arrelats: el gaudi de les amistats, l’autoexigència, l’entusiasme i dedicació al teu esport, la lluïta per les teves metes, l’esperit crític, la sensibilitat i un llarg etcètera que no cal ressenyar. Als teus setze anys acabats d’estrenar a vegades ens sorprenen les teves reivindicacions, l’afany d’autosuficiència, certs brots de rebel·lia… Deus ser, sens dubte, allò que ara en diuen una dona empoderada… I ens enorgulleix, a l’hora que ens fa una miqueta de por. Però la por s’esvaeix amb els teus raonaments de persona madura i cabal.
De moment has acabat de manera brillant els teus estudis d’ESO. I has decidit sense cap vacil·lació el teu camí immediat en el batxillerat. Un camí que et tries tu i que segur que seguiràs de manera també brillant. 
Treu tot el suc a aquest estiu i agafa forces per als nous reptes que encararàs a partir de setembre. Gaudeix dels amics (que et surten de sota les pedres!), de la família, dels petits i grans moments… Riu, balla, canta, salta, xerra, observa…
Sigues sempre tu, l’esquellerinc de casa nostra!

Per molts anys, JANA!


Lve of Lesbian, "Fantastic Shine"