11 de juny de 2018

Compte enrere

Benvolguts estudiants de 2n de BAT,

El compte enrere s'acaba. Demà és el dia D. Els darrers exàmens del curs, les PAU, les proves que ho acabaran de decidir tot, us esperen. I els encarareu, quin remei, cadascú de la vostra particular manera. Per a alguns és tan sols un tràmit més, inevitable i prou. La feina important ja s'ha anat fent al llarg del curs. No cal patir: per què haurien de canviar les coses? Ja li tenim el peu al coll!
Per a d'altres, en canvi, és el malson que us ha anat acompanyant i fent la guitza i en temeu fins i tot l'esment. Quin rau-rau!
A banda que la manera com us enfrontareu a aquest pas depèn de la preparació, autoconfiança i, sobretot, de la vostra manera de ser, també és obvi que no tots us hi jugueu el mateix: ai, les maleïdes notes de tall! 
En qualsevol cas, aquestes darreres hores, poc en fareu de preocupar-vos en excés per estudiar més. Si us dic que tot està dat i beneït, probablement no em voldreu creure, però, certament, poc canviaran les coses aquestes repassades histèriques de darrera hora que ajuden a augmentar dubtes i mancances. 
Ara és hora de deixar els llibres i apunts sobre la taula. Esbargiu-vos. Sortiu. Crideu. Salteu. Balleu...
Ara toca agafar aire. Més val assumir que ho heu fet tan bé com heu pogut o sabut. Ja està: la línia de meta és davant vostre i només hi ha temps per a un esprint. Pit i fora! Ara és hora de repassar estratègies i obviar continguts. La batalla final és imminent. Teniu la vostra artilleria a punt. Penseu bé la tàctica a seguir i no tingueu por de mostrar el que sabeu (i d'amagar el que no sabeu...).
I no oblideu que, en definitiva, tots els camins porten a Roma. Dit d'altra manera:  no dubteu a lluitar per allò que us agrada i motiva. Les ganes d'arribar són el millor esperó.

Molta sort  i endavant les atxes!

Àngels

 "Que tinguem sort", Lluís LlachCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I tu, què hi dius?