31 de gener de 2011

Papers

Més enllà de les nostres fílies i fòbies, a l'entorn de la gestió de l'actual equip de govern de Figueres hi ha dades que esparveren a qualsevol;  el fet que un senyor com Miquel Solé (ERC) abandoni el govern i el partit dóna mostres que el desgavell és considerable. Si fins l'interventor de l'Ajuntament es deu posar les mans al cap de tanta tossuderia a tirar pel dret malgrat els seus informes!
Si algú no tenia clar que l'expulsió del PSC de l'equip de govern usant l'argument d'unes suposades factures sense consignar per part de la regidoria de Cultura (en l'any extraordinari de la CCC) no era més que una argúcia del capità per fer de les seves... la posterior gestió dels que han quedat al govern i dels que hi han entrat -amb l'única dèria del seu líder d'accedir al poder- ha portat la gestió de la ciutat a una situació escandalosa.
D'altra banda, l'oposició dóna arguments basant-se en documents a l'abast de tothom i, a hores d'ara, per part del govern i dels seus afins només he sentit fal·làcies i atacs gratuïts.
D'això se'n diu rancúnia, no? O perdre els papers...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I tu, què hi dius?