12 d’octubre del 2021

Avui no em digueu gaire res...

Avui no em digueu gaire res... La veïna de dalt ha decidit acabar la festa de matinada amb els seus amics al pis  Mira que bé! Atès el rebombori, devien anar mitjanament "perjudicats" perquè tot els queia de les mans. Ara deuen dormir encara, pobrets!
 Com que sóc prou temerària, després de llevar-me d'hora sense voler i fer feina revisant textos argumentatius (quin remei!) contra la pena de mort, he decidit barallar-me amb la funda nòrdica per encabir-hi el farcit  No ha estat fàcil, però he sortit relativament indemne del combat. Això sí, baldada.
Mentrestant, la nova bestiola del barri -on diu que tothom pot/ha de tenir gossos?- ens va amenitzant la festa amb lladrucs aguts i persistents, d'aquells que fan perdre el senderi . I, de tant en tant, s'afegeixen al sarau altres bèsties del veïnat. Avui l'etiqueta "pet friendly" no m'escauria gens.En fi: no és una postal gaire bucòlica per a un dia suposadament festiu, però ja miraré de trobar-hi algun al·licient perquè el desenllaç s'assembli més a la foto que acompanya aquesta reflexió malhumorada.